SZÉLVÉDŐCSERE

Doctor Glass megoldja!

Amennyiben elrepedt a szélvédője:

Telefonon keressen fel, hogy árajánlatot tudjak adni! Telefonszámom: (+36-30-355-1000)

Szélvédőcsere menete:

Elhozza a gépjárművét a műhelyünkbe, elkezdjük a szélvédőcserét (persze már a szélvédőt meg kellett előtte vásárolni... Árat el kell fogadnia stb... ezeken már túl vagyunk)

Egy órás munka után a száradási idő kivárása is fontos a kellő minőségű munkavégzéshez! Száradás után az autót elviheti!

Mennyibe fog kerülni a szélvédőcsere? Ez a szélvédő árától és a gumi kerettől függ. Munkadíj az fix nettó 10.000.- Ft Erre jön rá az üveg és gumi ára. Sok szervíz a számokkal játszik, a munkadíjra mond pár ezer forintot és az üveg árára átteszi a hiányt. Szélvédő és szélvédő között is van változás. Gyári szélvédő anyagvastagsága 4.75 MM Ez az ISO minősítés! Ez az anyagvastagság alatti szélvédők nem ugyanazt a minőséget képviselik, ezért olcsóbbak. Magyarul vékonyabb a szélvédő, kevesebb az anyag benne. Ez fizikailag annyit jelent a végfelhasználónak hogy a szélvédő mögött az utastér klímakomfort érzése megváltozik. Télen hidegebb üveg lesz, mivel a vékony szélvédőn keresztül hamarabb lehűl az autó vagy fordítva nehezebben melegszik fel. Nyáron ugyanez fordítva. Összegezve mindig a tulajdonos dönt, hogy olcsón vékonyat vagy drágábban a jobb minőségű szélvédőt kéri!

Cascóra is cserélünk szélvédőt, majdnem az összes biztosítóval szerződésben vagyunk. Vannak kis biztosítók, akik újjak a piacon velük folyamatosan vesszük fel az üzleti kapcsolatot! Elvégezzük a kárfelvételt, az összes dokumentációt. Önnek nem kell semmit tenni csak a szükséges alap dokumentumokat rendelkezésünkre bocsájtani.

Vállalkozásunk rendelkezik a törvényben előírt NAIH számmal, ami annyit jelent, hogy az adatait biztonságban kezeljük harmadik fél részére nem adjuk ki. Csak a munkavégzéshez szükséges személyek érintettek az adatvédelemben.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi adatokkal és nyilvántartási számon : NAIH-74942/2014. Az adatkezelőnek a nyilvántartási számot az adatok minden továbbításánál, nyilvánosságra hozásánál és az érintettnek való kiadásakor fel kell tüntetnie [Infotv. 68. § (6)].

Cégünk ennek a törvénynek eleget téve kapta meg a számot mely: NAIH-74942/2014.

Viszont sok cég nem is tud erről a törvényről, majd mikor egy kollega távozik a cégtől majd az adatai a kedves ügyfélnek kikerülnek a nyilvánosságra pl facebook ( Lakcím telefonszám ) bosszúból mert nem kapta meg a fizetésemelést ezzel megsértve az adatvédelmet... és törvényt sért. Akinek van ilyen száma az ilyen veszélynek nincs kitéve mivel zárt adatbázisban van minden ügyfél adata!